Subgirl

Lidt om mig.
 Jeg er 26 og har dyrket S/M i 9 år. Jeg har været medlem af Smil i 3 år og af  Manifest på 7 år.
Jeg har altid vist jeg var til S/M. I starten var det nok mest som M´er, men som tiden gik, løb mine tanker mere over til S rollen, som i dag spiller en stor rolle, i mit liv.

Herskerinden

Som Herskerinde er jeg hård, men retfærdig. Jeg har bestemt ikke noget i mod et godt modspil, hvis slaven kan tage følgerne for det.
En af de ting jeg bedst kan li´ er at se smerten i slaven´s øjne, og jeg er god til at få den frem.
De personer jeg leger med må ikke være sarte. Hvis det viser sig efter første gang jeg har leget med dem, at de ikke kan holde til min behandling, ryger de ud. 
Jeg sætter grænserne!
Jeg er god til at se på folk, om de har fået nok, eller om det er skuespil. Jeg gør som regel heller ikke noget ved en anden, som jeg ikke selv har prøvet. Dermed ikke sagt, at jeg ikke kunne finde på at gøre det.
Min behandling af slaver afhænger af mit humør. Så ingen historier, om hvad jeg kunne finde på at gøre ved en mulig slave.
Jeg er til alt, når jeg er Herskerinde.

Tøsen

Som tøs er jeg, meget provokerne. Mest fordi jeg godt kan li´ at få en røvfuld, men også fordi jeg vil ha modspil. Når man har dyrket S/M, sådan som jeg har, har man prøvet nogle ting. Jeg kan ikke bruge en Hersker som ikke ved hvad han gør. Det kan kun resultere i at jeg overta´r magten, og det kan jeg ikke bruge til noget. 
Lidt om hvad jeg er til som M´er.
Rollespil er altid godt.
 Spanskrør, pisk, taws, ja næsten alt hvad man kan bruge som slå redskab. (Med måde) Klemmer. (Helst mellem benene)
Det eneste sted jeg kan klare, at blive bundet, med reb, er om mine bryster. Det er til gengæld også godt. :-)
Jeg er ikke til, at blive bundet med reb, andre steder, men med manchetter og kæder er det okay.